Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Autor
Bartosz-Czuba Danuta
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Likiery
(1)
Nalewka (napój alkoholowy)
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Nalewki i likiery / Danuta Bartosz-Czuba. - Warszawa : Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, copyright 2010. - 199, [1] strona : ilustracje ; 21 cm.
Indeks.
Zasady sporządzania nalewek. Przepisy: Nalewki na owocach świeżych i suszonych. Nalewki na kwiatach, liściach i pędach. Nalewki ziołowe, korzenne i miodowe. Nalewki i likiery mleczne, kawowe, czekoladowe, piwne. Zaprawy i nalewy do doprawiania nalewek i wódek. Larendogra.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej